A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

2023-2024 навчальний рік

   Згідно вимог Положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 09.09.2022 № 805, 12 жовтня 2023 року атестаційною комісією ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради було опрацьовано та затверджено списки педагогічних працівників, які підлягають атестації у 2023-2024 навчальному році. Після чого будуть проведені засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, з метою проведення атестації педагогічних працівників, згідно графіку роботи комісії.

        А тому, шановні колеги, педагогічні працівники закладів та установ нашої громади, які підлягають атестації у 2023-2024 навчальному році, звертаємо Вашу увагу на те, що  протягом п'яти  робочих днів ( з 16 по 20 жовтня 2023 року) з дня оприлюднення на сайті відділу освіти  інформації про хід атестації  Ви можете (за бажанням) подати на розгляд атестаційної комісії документи, що на Вашу думку свідчать про педагогічну майстерність  та професійні досягнення. 

           Електронний варіант документів (формат PDF, кожен документ  в  окремому файлі) надсилаєте на електронну адресу osvitagrebinkaotg@gmail.com відділу освіти.

       Бажаємо Вам успіхів, натхнення, творчості та невичерпної енергії у досягненні поставлених цілей!

          Мирного неба!

НАКАЗ "Про організацію та проведення атестації педагогічних працівників закладів та установ освіти Гребінківської міської ради у 2023-2024 навчальному році"

Графік  роботи  атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради на 2023-2024 н.р.

Графік засідань  атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради на 2023-2024 н.р.

Список педагогічних працівників, які підлягають атестації у 2024 році

Список на позачергову атестацію

Вхід для адміністратора