A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Участь у засіданні обласної літературної вітальні "ЗА ОБРІЙ"

Дата: 24.10.2019 07:29
Кількість переглядів: 182

  23 жовтня у Полтавському обласному центрі естетичного виховання учнівської молоді  відбулося засідання обласної літературної вітальні «ЗА ОБРІЙ», на яке зібралися 25 педагогів та 36 вихованців літературних гуртків та студій із різних куточків Полтавщини.

У малій актовій залі ОЦЕВУМу відбулася презентація творчого проєкту учнів та педагогів закладів загальної середньої освіти Гребінківської об’єднаної територіальної громади під назвою «Казки дітей для дітей і про дітей» (Першого видання «Моя, твоя і наша казка»).

Устіловська Тетяна Олексіївна, учитель української мови та літератури, керівник літературної студії «Ліра» Гребінківської гімназії, поділилася про ідею створення та роботу над проєктом і разом із колегами Мельник Вікторією Вікторівною ( учителем української мови та літератури філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів № 2 Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4), Ільчук Аллою Іванівною ( учителем української мови та літератури  Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4), Макотою Іриною Іванівною (учителем української мови та літератури Солободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів) та юними авторами занурили учасників засідання у дивовижний світ казки.

Після закінчення презентації координатор – методист ОЦЕВУМу Людмила Валеріївна Олексієнко  запросила гостей та учасників заходу взяти участь у круглому столі «Сучасне бачення літературного проєкту» за результатами засідання. Олексієнко Л. В. високо оцінила творчу роботу авторського колективу та акторську майстерність і професіоналізм дітей - учасників презентації.

Дуже тепло відгукнулася про виступ гребінківської молоді гостя засідання Луньова Тетяна Володимирівна, письменниця, член Полтавської обласної організації Національної спілки письменників України, кандидат філологічних наук, доцент кафедри англійської та німецької філології факультету філології та журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

Алла Ільчук

Відео 1 завантажити

Відео 2 завантажити

Відео 3 завантажити

Відео 4 завантажити

Відео 5 завантажити

Відео 6 завантажити



« повернутися

Вхід для адміністратора