A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Відбулося засідання науково-методичної ради

Дата: 23.06.2020 08:09
Кількість переглядів: 149

19 червня 2020 року відбулося засідання науково-методичної ради методичного кабінету відділу освіти. Метою зібрання було розглянути та проаналізувати матеріали для збірників завдань, створених вчителями закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради за сюжетами казок збірки “Моя, твоя і наша казка”.

Після виходу книги казок у світ у серпні 2019 року робота над проєктом “Казки дітей про дітей і для дітей” продовжилася, і в 2019/2020 навчальному році відбулася його інтеграція в предмети математично-природничого, філологічного, суспільно-гуманітарного, технологічного, художньо-естетичного циклу, в початкову та дошкільну освіту.

Учні разом з учителями на уроках математики, фізики, хімії складали задачі за мотивами казок; на уроках мистецтва та трудового навчання малювали ілюстрації, складали пісні, виготовляли з різних матеріалів вироби; на уроках інформатики створювали анімаційні ролики; на уроках англійської мови працювали над перекладами казок. Учителі початкової школи та вихователі дошкільних закладів виготовляли цікавий роздатковий матеріал, складали разом з дітьми веселі задачі-віршики, руханки, тестові, творчі завдання за змістом казок.

В ході засідання науково-методичної ради було вироблено методичні рекомендації щодо оформлення збірок завдань з різних предметів, розроблено загальну концепцію стосовно структури та наповнення їх матеріалами. Робота над збірниками завдань з урахуванням рекомендацій науково-методичної ради буде продовжена у наступному навчальному році.



« повернутися

Вхід для адміністратора