A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Школа - мій затишний дім

Дата: 15.04.2019 08:19
Кількість переглядів: 143

  Школа в селі – осередок культури, розвитку, чистоти. Вона завжди вабить до себе кожного, хто доторкнувся до її життя. Приємно пройтися прибраними класними кімнатами, охайно оформленими та озелененими коридорами. А як не завітати до шкільної їдальні, де відчуваються чудові аромати смачних страв.

Для дітей школа – це другий дім, а він має бути таким, до якого хочеться іти з чудовим настроєм і задоволенням.

Слободо-Петрівську школу можна впевнено назвати саме так – затишний дім для кожного його мешканця. Тут всі вчителі та працівники намагаються створити всі умови для успішного розвитку учнів.

На допомогу у вирішенні шкільних проблем завжди активно відгукується Гребінківська міська рада. Кожного року у школі з’являється щось нове, що покращує мікроклімат. І цього року міська рада не залишилася осторонь: були придбані зручні парти та нові меблі для початкових класів, сучасна класна дошка та розвиваючий килим допомагають швидше освоїтися першокласникам. З новою оргтехнікою вчителям зручніше готуватися до проведення уроків. На прохання батьківського та учнівського колективів була придбана електрична плита та посуд в їдальню. Гарним сюрпризом стали закуплені канцтовари, медичні препарати та необхідний господарський інвентар.

Спільними зусиллями та тісною співпрацею можна досягти чудових результатів у вихованні підростаючого покоління.

                   Заступник директора з виховної роботи  Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів О.Г. Ющенко



« повернутися

Вхід для адміністратора