A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Навчання з LEGO

Дата: 24.04.2019 09:06
Кількість переглядів: 144

 З метою забезпечення якісної, ґрунтовної та належної підготовки педагогів перших класів, які впроваджують ігрові та діяльнісні методи навчання в освітній процес у рамках Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», 23 квітня на базі Пирятинського ліцею тренером The LEGO Foundation Світланою Бондар був проведений тренінг для вчителів перших класів.

«Шість цеглинок» — це технологія навчання, яка допомагає учням тренувати пам’ять, розвивати моторику і творчо мислити. Через гру вони вчаться вирішувати проблемні завдання. LEGO здатне навчити мислити критично в повсякденному житті.

Учителі вже практикують заняття з цеглинками, вигадуючи найрізноманітніші способи їх застосування.

Пані Світлана запропонувала ряд цікавих завдань, які сприятимуть розвитку в  учнів необхідних навичок: тренування пам’яті й концентрування уваги, знаходження виходу з лабіринту, відтворення настрою і навіть побудови мостів.

Чарівні цеглинки згуртували учителів 1 класів, які працюють за програмами Нової української школи, навчили взаємодіяти і доповнювати один одного. Адже складні завдання завжди краще виконувати разом, в парах, в команді.

Висловлюємо щиру подяку міському голові за сприяння у проведенні заходу. За такої підтримки освіта буде в пріоритеті не тільки в учителів, а й в учнів та їх батьків.



« повернутися

Вхід для адміністратора