A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

ОБДАРОВАНІ ДІТИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

Дата: 01.06.2020 09:31
Кількість переглядів: 202

1 червня 2020 року у приміщенні Міського будинку культури відбулося нагородження учнів-переможців та призерів III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учнів-переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, переможців та призерів II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України, учнів — переможців та призерів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів (обласний етап) з базових дисциплін, учнів-переможців та призерів Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, фестивалів, експедицій, акцій, виставок-конкурсів та спортивних змагань.

Обдаровані діти – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету  у  світі.

Не варто доводити, що кожна нація сильна своїми талантами, а талант завжди родом з дитинства. Август Бебель сказав: «Генії не падають з неба, вони повинні мати можливість отримати освіту й мати умови для розвитку».  Тож кожна дитина може стати успішною в житті, досягти значного успіху, знайти себе у суспільстві, реалізувати свої можливості на повну силу.

   Кажуть, що  людина народжується із зерном в руці, тільки треба знайти поле, де це зерно найкраще проросте. І такий плідний, родючий, благодатний ґрунт створено у нашому місті. Гребінківська міська рада  на чолі з міським головою Колісніченком Віталієм Івановичем розуміє пріоритетність підтримки підростаючого покоління, бо талановиті діти — це той ресурс, з якого створюється інтелектуальна еліта. Щоб  потенційне національне багатство зберегти та примножити, необхідно вміти відбирати таких дітей, допомагати їм знайти себе та підтримувати їхній розвиток.

Завдяки реалізації Програми роботи з обдарованою молоддю на території Гребінківської міської ОТГ  проводяться різноманітні заходи для обдарованої учнівської молоді, запроваджуються нові освітні проекти. Учні шкіл міста живуть цікавим, насиченим життям, їхнє повсякденне буття надає величезні можливості збагачувати свій духовний світ, розширювати коло духовних інтересів, підвищувати  творчий потенціал.

 Наша громада може пишатися тим, що в нас є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, яка отримує вчительську та батьківську підтримку і допомогу. Сьогоднішні перемоги юних талантів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зростання. Наша молодь активно вибирає свій шлях і йде вперед, підкоряючи вершину за вершиною. Попереду нові відкриття і здійснення мрій. Минуть роки, і сьогоднішні школярі відкриють всесвітні таємниці, сягнуть  нових висот.  Їм бути господарями на українській землі. Їм належить майбутнє. І ця  нація креативних молодих людей за допомогою свого розуму зможе піднести нашу країну на вищий щабель. Безперечно, талановита молодь змінить Україну!

Завантажити список переможців та призерів

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора