A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Подарунки від міського голови

Дата: 29.12.2020 09:38
Кількість переглядів: 190

   За ініціативи міського голови Віталія Колісніченка до новорічних свят 424 вихованці закладів дошкільної освіти громади отримали солодкі новорічні подарунки.

         До Дня Святого Миколая та Нового року від Гребінківської міської ради та міського голови придбано та вручено солодкі подарунки для 212 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки (діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти учасників АТО; діти загиблих воїнів АТО; діти з інвалідністю, діти з малозабезпечених сімей та діти з особливими освітніми потребами, які навчаються у інклюзивних класах закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради; діти вимушених переселенців з зони антитерористичної операції та операції об’єднаних сил).

    «Всі діти з особливим захватом чекають новорічних свят та вірять у казку. Коли ти маєш змогу наблизити дитину до казкового відчуття, да і просто зробити щось приємне, розумієш, що працюєш не дарма, що є в цьому сенс. І більшої мотивації, ніж щасливі очі дітей, немає».



« повернутися

Вхід для адміністратора