A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Інтерактивна онлайн-школа в дії

Дата: 31.01.2020 09:51
Кількість переглядів: 128

30 січня 2020 року педагогічні працівники Гребінківської ОТГ долучилися до Всеукраїнської конференції для вчителів математики від Global Innovative Online School “Впровадження змішаного навчання математики в українських школах – виклики та можливості”, яка проходила в м. Київ на базі технологічного ліцею “Ліко Школа”. На заході були присутні більше 300 викладачів з 22 областей України.

Учасники конференції мали можливість послухати виступи спікерів, які розповіли про свої найновітніші підходи до викладання математики. Також присутні ознайомилися з інтерактивним комплектом для шкіл “Математика та критичне навчання для 5-9 класів” від платформи GIOS, та з широкими можливостями використання на уроках.

До дискусійної панелі між вчителями та учнями “Ліко Школи” приєдналася і міністр освіти і науки України – Ганна Новосад . Тема дискусії: «2020 – рік математики».

Подібні заходи є надзвичайно важливими та дають змогу освітянам в затишній атмосфері поспілкуватися й обговорити актуальні теми  найстарішої науки світу.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора