A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Шлях до мрії

Дата: 09.06.2020 10:43
Кількість переглядів: 207

“У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити”, – вважав Сократ. Думки відомого філософа дотримується і директор Гребінківської гімназії Олександр Отченко разом із колективом професійних, далекоглядних та небайдужих педагогів. Можливо тому досить часто на рівні району та області звучать прізвища їх вихованців на різних змаганнях, предметних олімпіадах, конкурсах-захистах робіт МАН.

А цього року – особливий випадок: учень 11 класу Олександр Розанов виборов І місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України з екології з проєктом “Концепція екологічної переробки пластику піролітичним методом”. Керівником цієї дослідницької роботи є вчитель біології Гапон Людмила Олександрівна,   яка й відіграла вирішальну роль у становленні Олександра як поціновувача природничих дисциплін. Адже на обласній олімпіаді з екології учень цьогоріч здобув ІІ місце за підтримки свого наставника.

Багато часу, знань, витримки вкладала в успіхи учня і вчитель географії Калайтан Надія Михайлівна, з  географії Олександр також має досягнення – ІІІ місце в обласному етапі олімпіади.

Розанов Олександр навчається в Гребінківській гімназії з 5 класу, активний учасник конкурсів, змагань з різних предметів. З 9 класу – призер обласних олімпіад з географії, біології, екології. Завжди мав мету – досягти найвищих результатів, активно цікавився новинами науки, не боявся труднощів і вірив у власну перемогу. Олександр впевнений, що досягти вершин можна тільки в тісній співпраці з учителем-наставником. Хлопець уклінно вдячний усім учителям гімназії за їхню підтримку.

Відповідно до Положення «Про грошові винагороди педагогічним працівникам, учням-переможцям та призерам»  (Переглянути положення) Олександр Розанов премійований:

  • за І місце з МАН  – 50 000 грн.;
  • ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології – 5000 грн.;
  • ІІІ місце в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії – 2000 грн.

Зароблені кошти юнак планує витратити на здобуття освіти в престижному навчальному закладі. Учителі-наставники також отримають відповідні   грошові винагороди до Дня працівників освіти.

Щира вдячність педагогам Гребінківської гімназії, а також усім учителям, які свій розум і знання віддають дітям, заради втілення їхніх мрій у життя, заради майбутнього нашої держави!



« повернутися

Вхід для адміністратора