A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Святкування Дня працівників освіти

Дата: 04.10.2019 11:00
Кількість переглядів: 142

4 жовтня 2019 року у Гребінківській міській об'єднаній територіальній громаді відбулося святкування Дня працівників освіти.

На урочистості були запрошені педагогічні працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. 

Учителів та вихователів зі святом привітали начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Леся Миколаївна, міський голова Колісніченко Віталій Іванович, голова районного профспілкового комітету Дем'яненко Любов Іванівна.

З нагоди професійного свята були нагороджені  грошовими сертифікатами та цінними подарунками педагогічні працівники Гребінківської міської об'єднаної територіальної громади, які підготували учнів-переможців та призерів ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін, учнів-переможців та призерів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів (обласний етап) з базових дисциплін за підтримки Міністерства освіти і науки Україні, Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів, конкурсів з базових дисциплін, спортивних змагань, переможців та призерів конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України та Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань.

Педагогів привітали талановиті учні шкіл, вихованці дитячої музичної школи, закладу дошкільної осівти "Веселка", танцювальної студії "Максимум", Центру дитячої та юнацької творчості.

Сюрпризом для педагогів стали відеопривітання учнів закладів освіти, а також колишніх випускників шкіл, які виросли, роз'їхались по різних містах та країнах, але з вдячністю згадують своїх вчителів. Ці відео подарували усім  присутнім хвилюючі моменти та приємні спогади. 

Тож вітаємо усіх педагогічних працівників з професійним святом!

Бажаєм здоров'я міцного, щастя п'янкого!

Учнів вдячних, батьків обачних!

Чистих ранків, сонячних світанків!

Променів сонця у кожне віконце!

Ніжної ласки, душевної казки!

Грошей без ліку, довгого віку!

Бувайте веселі, бувайте здорові,

В багатій оселі, взаємній любові!

Уклін вам, любі вчителі, за вашу працю на землі!

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора