A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Безпека учасників ЗНО-2020

Дата: 24.06.2020 11:45
Кількість переглядів: 154

У Гребінківській міській об’єднаній територіальній громаді готуються до підвезення учнів 11-х класів ЗЗСО до пунктів ЗНО.

ЗНО 2020 року має свої особливості: по-перше, воно відбувається в умовах карантину; по-друге, учні звільняються від обов’язкового проходження ДПА (як у закладі освіти, так і у формі ЗНО).

Проводиться велика робота, щоб убезпечити учасників ЗНО від інфікування коронавірусом. Для цього автобуси, що залучатимуться для підвезення учнів, проходять обробку дезинфікуючими засобами у КП Гребінківський ККП, кожному учаснику ЗНО, супроводжуючим та водіям буде надано засоби індивідуального захисту (маски) та проведено температурний скринінг.

В рамках Міжнародного благодійного фонду “Карітас України” в рамках проєкту “Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19" за підтримки програми "U-Lead  з Європою” Гребінківська міська ОТГ отримала індивідуальні засоби захисту (багаторазові захисні маски медичні для обличчя), які будуть надані усім причетним до ЗНО.

Відділом освіти вжито всіх заходів для створення комфортних та безпечних умов підвезення учасників ЗНО-2020.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора