A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Розпочалися випробування І етапу конкурсу "Учитель року-2020"

Дата: 20.11.2019 11:46
Кількість переглядів: 128

   З 19 до 26 листопада 2019 року триватиме І етап всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”. Цьогорічне свято професійної майстерності педагогів відбувається в номінаціях «Історія» та «Початкова освіта».

   В перший день у вир конкурсних змагань поринули вчитель початкових класів Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 4 Мельниченко Людмила Миколаївна та вчитель історії Гребінківської гімназії Глібовець Наталія Миколаївна.

   Під час першого випробування “Методичний експромт” учасниці продемонстрували вміння адаптувати власні педагогічні ідеї, методи та форми роботи до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів. У форматі майстер-класу та співбесіди вчителі  розповідали про своє бачення уроку з використанням методів та прийомів, запропонованих членами журі.

   У наступному конкурсному випробуванні “Методичний практикум” вчитель Глібовець Н.М. виявила своє вміння організовувати навчання історії з урахуванням багаторакурсності та багатоперспективності історичних процесів та подій.

   А вчитель початкових класів Мельниченко Л.М. під час випробування “Практична робота”  продемонструвала своє вміння аналізувати та розв'язувати складні педагогічні ситуації, обирати оптимальні шляхи їх вирішення.

   22 листопада учасників конкурсу чекають нові цікаві завдання. А 26 листопада компетентне журі матиме змогу  оцінити педагогічну майстерність вчителів безпосередньо під час проведення уроків.

   Тож бажаємо нашим учасницям творчого натхнення, успіхів  та нових досягнень!



« повернутися

Вхід для адміністратора