A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

З Днем працівників освіти!

Дата: 02.10.2020 12:32
Кількість переглядів: 139

Сьогодні весь світ вшановує людей найчудовішої та дуже важливої професії. Людей, які закладають в наші душі любов до навчання, дають цікаві знання і допомагають пізнати величезний світ. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і справедливость! Кожен проведений урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. І в цей золотий осінній день бажаємо Вам завжди залишатися на тій педагогічної вершині, якої Ви досягли.

В цей день важливо згадати тих людей, які підтримують комфорт і затишок у освітньому закладі, готують смачні обіди та підтримують порядок на прилеглій території – це обслуговуючий персонал. Їх робота є важливою і складною, яку потрібно цінувати і за яку потрібно дякувати.

Дякуємо усім працівникам освітньої галузі за Вашу благородну працю, яку Ви виконуєте сумлінно і з любов'ю. Бажаємо натхнення, терпіння, щирих посмішок учнів, подяки від батьків. Нехай натхненно починається кожен новий день. Будьте здорові! Зі святом!



« повернутися

Вхід для адміністратора