A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Завершується перший етап Всеукраїнського конкурсу “Учитель року- 2020”

Дата: 26.11.2019 12:55
Кількість переглядів: 251

Наближається до завершення перший етап Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”. 26 листопада відбулося чергове конкурсне випробування “Урок”. Це було справжнє свято педагогічної майстерності, під час якого учасники продемонстрували не тільки знання предмета, а й методичну компетентність, креативність, власні професійні якості та творчі надбання.

Вчитель початкових класів Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 4 Мельниченко Людмила Миколаївна провела урок української мови у 4-Б класі Гребінківської гімназії. Учні з задоволенням слухали казку про птахів, відгадували загадки, розповідали про дятла, написали невеличкий твір-опис.

Вчитель історії Гребінківської гімназії Глібовець Наталія Миколаївна провела урок-презентацію у 8-А класі Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів  № 4 на тему “Військо Запорозьке. Козацькі війни кінця ХVІ століття”.

Отже, завершилися конкурсні випробування, але попереду святкові вітання для наших вчителів-конкурсантів. Запрошуємо усіх бажаючих на фінальну церемонію конкурсу “Учитель року-2020”, яка відбудеться 28 листопада 2019 року о 14.00 годині у міському Будинку культури. Долучайтесь до свята професійної майстерності!



« повернутися

Вхід для адміністратора