A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Участь у обласній спартакіаді серед допризовної молоді

Дата: 22.04.2019 13:07
Кількість переглядів: 385

17 та 18 квітня 2019 року в Полтавському обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді.

Участь у спартакіаді взяли команди з усіх міст і районів Полтавської області. Змагання проходили у 2 етапи.

Серед дисциплін, в яких змагалися допризовники: біг на 1500 та 100 метрів, підтягування на перекладині, метання гранати Ф-1, плавання 50 метрів та стрільба з малокаліберної гвинтівки.

Обласну спартакіаду серед допризовників проводять щороку, щоб збільшити рухову активність юнаків та визначити стан їхньої фізичної підготовленості до служби в лавах Збройних Сил України.

Гребінківську ОТГ цьогоріч на змаганнях представляла збірна команда учнів Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4 та Гребінківської гімназії у складі: Бердеги Романа, Даценка Антона, Шніта Владислава,  Ємця Сергія. Керівник команди – Кравченко Валерій Миколайович, учитель фізичної культури та Захисту Вітчизни Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4.

Наші допризовники показали на обласній спартакіаді гарні результати, посівши в загальному заліку 5 місце. А в командному заліку - І місце в бігу на 100 м та ІІ місце з метання гранати. За індивідуальні досягнення та окремі види дисциплін здобули кубки, медалі та грамоти. Бажаємо нашим спортсменам не зупинятися на досягнутому. Нових злетів вам та перемог!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора