A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Засідання оперативного штабу з оздоровлення та відпочинку дітей Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 21.05.2020 13:47
Кількість переглядів: 119

21 травня 2020 року в залі засідань Гребінківської міської ради відбулося засідання оперативного штабу з координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей громади.

На ньому були присутні: заступник міського голови, начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, головний спеціаліст відділу освіти, представники Гребінківського ВП ГУНП в Полтавській області та Гребінківського ГУ ДСНС України в Полтавській області, начальник фінансового відділу виконавчого комітету Гребінківської міської ради, фельдшер-санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гребінківського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, директор КНП «Гребінківський ЦентрПМСД», начальник Служби у справах дітей Гребінківської районної державної адміністрації.

Були обговорені такі питання:

1.Про підсумки оздоровчої кампанії 2019 року.

2.Про виділення коштів з бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на оздоровлення та відпочинок дітей громади в 2020 році.

3.Про прогнозовані показники щодо оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, у 2020 році.

4.Про роботу таборів з денним перебуванням при закладах загальної середньої освіти Гребінківської міської ради.

 

Заступник міського голови, голова оперативного штабу Волошин В.А. проінформував учасників засідання, що на реалізацію заходів Програми у 2020 році передбачено кошти в сумі 994437 грн., з бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади – 766000 грн. (337563 грн. на придбання путівок в позаміські заклади оздоровлення та відпочинку та на часткове відшкодування вартості путівок, 200000 грн. на харчування дітей у закладах відпочинку з денним перебуванням), з обласного бюджету – 228437 грн.



« повернутися

Вхід для адміністратора