A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Екскурсія на батьківщину Є. П. Гребінки

Дата: 24.05.2019 14:08
Кількість переглядів: 144

…Воістину яскравим є життєвий шлях і творчість визначного  письменника ХIХ століття, блискучого прозаїка, поета-лірика, байкаря  Євгена Павловича Гребінки.

24 травня 2019 року відбулася навчально-пізнавальна  екскурсія до музею нашого земляка в с. Мар’янівка, організована керівником народного краєзнавчого музею Гребінківського міського будинку культури  Безвиненко Л. А. Цікава та змістовна розповідь Людмили Андріївни з першої хвилини захопила слухачів. Нові події та факти з життя  та творчого шляху письменника були  знахідкою для учнів 1-А класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 (класовод Єгорова Н.І.), методистів відділу освіти та батьків, які цікавляться історією рідного краю. Екскурсовод Мар’янівського музею Фаєнко Тетяна Сергіївна ознайомила присутніх з новими експонатами, доповнюючи свою розповідь відеофільмом про родину  Гребінок. 

Євген Павлович Гребінка прожив коротке життя – всього 36 років. Та за недовгий вік він встиг зробити собі ім’я в літературі, створивши поетичні та прозові шедеври. Ми пишаємося, що наша земля є батьківщиною таких талановитих людей і що наше місто носить ім’я славетного земляка.



« повернутися

Вхід для адміністратора