A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

З турботою про дітей

Дата: 07.09.2020 14:08
Кількість переглядів: 143

День знань завжди по-особливому урочистий і хвилюючий, адже саме цього дня учні  після довгої літньої перерви  зустрічаються  зі школою , друзями, вчителями. Саме цього дня вони вирушають у цікаву, незвідану, водночас нелегку подорож  до пізнання, підкорення нових вершин для досягнення омріяної мети. Щоб дитяча подорож країною знань була цікавою, захоплюючою та ефективною, батьки та  вчителі докладають максимум зусиль.

 Звичайно, тільки наших зусиль замало, всі ми розуміємо, що без підтримки створити комфортні умови для навчання дітей важко. А підтримку ми відчуваємо завжди, адже Гребінківська міська рада на чолі з міським головою В.І. Колісніченком  працює на розвиток громади і  ніколи не стоїть осторонь проблем освіти,  постійно турбується про комфорт дітей, заохочуючи їх до навчання,  здорового способу життя, занять фізкультурою та спортом, створюючи умови для розвитку творчих здібностей учнів. Адже турбота про дітей – це надійний вклад в майбутнє.

 Більше тридцяти класних кімнат в школах  Гребінківської об´єднаної територіальної громади було оновлено. Серед них і класна кімната учнів 5 класу Слободо-Петрівської ЗОШ I-III ступенів, яка зустріла дітей першого вересня красою, затишком та комфортом. 

        Завдяки спільним зусиллям міської ради, яка надала необхідні будівельні матеріали , та батьків, які зробили ремонт, учні отримали класну кімнату, з гарно оздобленими стінами, оновленою стелею, приємним для дитячих очей освітленням.Тепер діти навчатимуться в затишному, світлому, безпечному приміщенні.

       Адміністрація школи, класний керівник, діти та батьки висловлюють щиру подяку Гребінківському міському голові В.І.Колісніченку  за турботу про дітей, за підтримку закладів освіти, розуміння важливості виховання та навчання дітей в якісних, зручних умовах і бажають  здоров’я, натхнення, злагоди, нових  звершень та перемог!



« повернутися

Вхід для адміністратора