A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

«Твій друг – безпечний рух»

Дата: 13.05.2019 14:17
Кількість переглядів: 124

Ось і прийшла до нас довгожданна весна. Усі дітлахи, як горобчики, вилетіли на вулицю,  адже так вабить сонечко своїми теплими промінчиками, пташечки – співом, а зелена травичка милує око. Дуже часто малята настільки захоплюються іграми на свіжому повітрі, що іноді й не помічають, як опиняються на дорозі та потрапляють у небезпечні для життя ситуації. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

      Саме щоб навчити дітей захистити себе на дорозі, у ЗДО «Веселка»

з 06 по 12 травня  проводився Тиждень безпеки дорожнього руху. Увесь тиждень був насичений різноманітними заходами, такими як: заняття, розваги, цільові екскурсії, бесіди, художньо-продуктивна діяльність, сюжетно-рольові та дидактичні ігри, консультації з батьками. Під час різних видів діяльності діти  поглибили знання  про правила дорожнього руху, повторили основні правила пішоходів, закріпили навички поведінки на дорозі.

      Діти дізналися про небезпеку ігнорування правил дорожнього руху, переглянувши лялькову виставу «Твій друг – безпечний рух» за участю працівників ЗДО.

      Найбільше враження на дітей справила екскурсія до ДТСААФ. Інструктор з водіння Бугай А.М. ознайомив дітей з правилами дорожнього руху, вчив користуватися ними в різних ситуаціях та розрізняти дорожні знаки. 

      Вихователі всіх вікових груп провели роз’яснювальну роботу з батьками вихованців щодо доцільності використання пасків безпеки, дитячих крісел, світловідбивних елементів та дотримання правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів.

    Як висновок слід відзначити, що Тиждень безпеки дорожнього руху у ЗДО «Веселка» пройшов на належному змістовному та методичному рівні.



« повернутися

Вхід для адміністратора