A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Завершено огляд готовності закладів освіти до нового 2020/2021 навчального року

Дата: 21.08.2020 14:25
Кількість переглядів: 129

21 серпня 2020 року проведено огляд закладів дошкільної освіти («Веселка», «Теремок», «Барвінок») та закладів загальної середньої освіти (Гребінківська гімназія, Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 та філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1, Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №2).

Оскільки цей навчальний рік починається в умовах карантину, увага комісії була зосереджена не лише на оснащенні навчальних кабінетів, а й на створенні безпечного освітнього середовища.

Результати огляду закладів освіти показали належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель. Було проведено капітальні та поточні ремонти їдалень, класних та ігрових кімнат,  прогулянкових майданчиків та коридорів із запровадженням нових дизайнерських рішень, поповнена  матеріально-технічна база, створено умови для дотримання особистої гігієни учнями, вихованцями та працівниками. Також наявні всі необхідні антисептики, засоби дезинфекції та індивідуального захисту.

Значну фінансову  підтримку отримали заклади Гребінківської міської ради у здійсненні капітальних та поточних ремонтів приміщень від міського голови Колісніченка В.І. та депутатського корпусу. І спільними зусиллями із батьками було зроблено велику роботу по створенню належних і комфортних умов для перебування дітей у закладах освіти громади.

Дякуємо всім причетним до підготовки закладів освіти до початку нового  2020/2021 навчального року.



« повернутися

Вхід для адміністратора