A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Математичний Занзібар

Дата: 29.09.2020 14:26
Кількість переглядів: 169

       В рамках проведення Року математичної освіти в Україні у 2020-2021 навчальному році відбувся перший обласний турнір з математики "Математичний Занзібар", який відбувався в режимі онлайн. Гребінківську міську об’єднану територіальну громаду представляли три команди на чолі з координаторами змагань Ічанською О.Б. та Комар П.Г.

Команда Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 (вчителі Божко С.С., Ставицька Л.Д.): Жила Роман, Жолобецький Антон, Охріменко Марія, Шурандо Артем, Шевченко Данило та Міснікевич Ірина.

Команда Гребінківської гімназії (вчителі Дем’яненко Л.І., Гацула Н.П., Петрусенко О.П.): Перепелиця Олександра, Іванов Максим, Солодко Максим, Ласкава Кіра , Яценко Єгор та Варєнікова Варвара.

Команда Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ст. (вчитель Бахтін О.С.): Терещенко Анастасія, Міщенко Лілія, Абдалімова Руслана, Гриценко Тимофій та Кондратюк Вероніка. 

      Команда – це основа математичного занзібару, адже це командне змагання, яке полягає у розв’язуванні учасниками непростих, але цікавих задач. Турнір тривав дві години – це була напружена боротьба на швидкість і кількість правильно розв’язаних задач.  Кожна команда мала розв’язати по 20 задач. Учні відчули, що таке робота в команді, як математика може приносити  приємні емоції, азарт і тренування для мозку. 

         Вітаємо всіх учасників, переможців, організаторів і небайдужих людей, що долучилися до проведення цього гарного заходу, а команду середньої лігі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 з 6-м місцем з 29 команд області!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора