A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Нарада директорів, завідувачів філій та заступників з навчально-виховної роботи

Дата: 01.11.2019 14:32
Кількість переглядів: 157

  01 листопада 2019 року відбулася нарада директорів, завідувачів філій та заступників з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

 

  На нараду були запрошені заступник міського голови Волошин В. А. та секретар Гребінківської міської ради Цапенко Л. В., які ознайомили присутніх з основними положеннями та метою участі Гребінківської ОТГ у втіленні Всесвітньої ініціативи “Громада, дружня до дітей та молоді”.

  Директор Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Кохно Л. С. розповіла про Порядок підвищення кваліфікації педагогічних працівників,  затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 року №800.

  Завідувач методичним кабінетом Олійник Н. В. висвітила ряд важливих питань, а саме: про організацію роботи з молодими педагогами у 2019-2020 навчальному році; про підготовку та проведення І та ІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів; про надання методичної допомоги педагогічним працівникам, які беруть участь у Всеукраїнському конкурсі “Учитель року-2020”; про методичні рекомендації щодо підготовки та проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України; про семінари як форму організації науково-методичної роботи. 

  Наприкінці зустрічі методисти методкабінету провели для керівників та заступників ЗЗСО майстер-клас "Структура контрольних робіт у початковій, середній і старшій школі". 



« повернутися

Вхід для адміністратора