A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Атестація педагогічних працівників у 2020-2021 навчальному році

Дата: 20.10.2020 14:39
Кількість переглядів: 250

    Атестація – один із найважливіших аспектів у діяльності як керівника закладу освіти, так і кожного педагогічного працівника.

    Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педагогічних працівників. Отже, з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

  Атестація педагогічних працівників — це важливий етап діяльності навчального закладу. За результатами атестації визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційні категорії та педагогічні звання. 

   16 жовтня 2020 року проведено засідання атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради, на якому затверджено списки педагогічних працівників, які підлягають атестації у 2020-2021 навчальному році, графік роботи та графік засідань атестаційної комісії ІІ рівня.

    Згідно наказу відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради 01 вересня 2020 року № 55 атестацію педагогічних працівників закладів освіти провести у строк з 01 по 02 квітня 2021 року.

       

 


« повернутися

Вхід для адміністратора