A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Туристичний зліт у Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 10.06.2021 14:57
Кількість переглядів: 213

      Непомітно проминув 2020-2021 навчальний рік. За традицією  в   останній день навчання в Кулажинській ЗОШ І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради  проводяться туристичні змагання та розваги. Організував і провів туристичний зліт директор школи Дяченко М. І. На святі була присутня начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Л.М., яка не тільки спостерігала за змаганнями, а й активно брала участь у роботі суддівської колегії.
   Кожен клас представляв окрему команду, яка приймала участь спочатку в спортивно-туристичному змаганні, а потім ще мала вразити суддів своїми господарськими, артистичними та кулінарними здібностями. Оцінювання здійснювали за такими показниками: побут (найкраще облаштоване місце перебування), польова каша та пісня групи. 
   Всі учасники були старанними, наполегливими  і цілеспрямованими.  Звичайно, хтось показав кращий результат в спортивних змаганнях, а хтось вразив своєю кулінарною майстерністю, піснею  та креативністю. Емоції дітей зашкалювали, вони підтримували своїх друзів. Наполеглива боротьба розгорнулася між 8, 9 та 10 класом. Але перемога заслужено дісталася учням 9 класу. Всі команди та учасники туристичного зльоту отримали солодощі та  цінні подарунки.

   Втомлені, але щасливі юні туристи поверталися додому.



« повернутися

Вхід для адміністратора