A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Тренінги для вчителів

Дата: 08.04.2019 15:01
Кількість переглядів: 134

Інформаційне суспільство диктує свої вимоги до усіх сфер життєдіяльності людини. Нині кожен професіонал повинен уміти своєчасно, швидко та якісно обробляти великі обсяги інформації, оптимально обираючи відповідні технології, володіти інформаційно-комунікаційними компетентностями, мати здібність до постійного самовдосконалення, самореалізації, саморозвитку. Актуальними такі вимоги є і для педагогічних працівників.

Одним із найбільш перспективних напрямків організації навчального процесу як для учнів, так і для вчителів, є тренінгова форма навчання, яка ґрунтується на інтенсивному підході, і водночас має практичну спрямованість.

01 квітня 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 відбувся тренінг для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів Гребінківської ОТГ. 

Метою тренінгу був розвиток інформаційної компетентності педагогічних працівників, ознайомлення з особливостями оформлення текстових документів засобами текстового процесора для подальшого використання отриманих знань та навичок в освітньому процесі.

У навчанні взяли участь 12 учителів. Тренерами стали методисти відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Комар Поліна Григорівна та Назаренко Марина Сергіївна.

Цей захід поклав початок циклу тренінгів, які проводитимуться надалі для підвищення рівня володіння інформаційними технологіями педагогічними працівниками ЗЗСО, ЗДО та ЗПО.



« повернутися

Вхід для адміністратора