A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Атестація педагогічних працівників

Дата: 08.04.2019 15:02
Кількість переглядів: 128

У роботі будь-якого навчального закладу важко переоцінити значення процесу атестації педагогічних працівників. Відповідно до ч.2 та 3 ст. 50 Закону про освіту атестація — це система заходів, спрямованих на всебічне комплексне оцінювання педагогічної діяльності, за якою визначаються відповідність педагогічного працівника займаній посаді, рівень його кваліфікації, присвоюються кваліфікаційна категорія, педагогічне звання.

Значення атестації величезне. Вона підвищує статус педагогічної професії, стимулює діяльність педагога до поповнення свого досвіду, допомагає визначити кращих педпрацівників. Отже, з упевненістю можна стверджувати, що атестація — це підсумок професійної майстерності педагога, демонстрація його найкращих професійних умінь.

5 квітня 2019 року відбулася атестація педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ. Дуже приємно, що педагогічна сім’я поповнилася учителем та вихователем з педагогічними званнями – «методист» – Юрченко Іриною Валентинівною (філія Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. №1) і Радченко Наталією Миколаївною (заклад дошкільної освіти «Веселка»). Ільчук Аллі Іванівні (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. №4) присвоєно звання «старший учитель», Стадніченко Вікторії Анатоліївні (Гребінківська гімназія) – кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії». 17 освітян підтвердили раніше присвоєні категорії і звання.

Ми пишаємося вами і щиро бажаємо натхнення, творчої наснаги, нових злетів і перемог у такій відповідальній і такій потрібній справі розвитку людини!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора