A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Розпочато перевірку готовності закладів освіти громади до роботи у новому 2020-2021 навчальному році

Дата: 20.08.2020 15:37
Кількість переглядів: 121

З 20 серпня 2020 року комісією у складі представників засновника, відділу освіти та Держпродспоживслужби розпочато об’їзд закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади з метою визначення їх готовності до 2020-2021 навчального року в умовах адаптивного карантину.

 

Обстежено: філію Мар’янівська ЗОШ І-ІІ ступенів ім.Є.П.Гребінки, Слободо-Петрівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, заклади дошкільної освіти «Чебурашка» с.Мар’янівка, «Струмочок» с.Слободо-Петрівка та Гребінківський Центр дитячої та юнацької творчості, Гребінківську Станцію юних техніків та Гребінківську дитячо-юнацьку спортивну школу.

Комісією оглянуті приміщення закладів, прилеглі території, харчоблоки тощо. В ході перевірки особлива увага приділялась питанням готовності роботи в умовах карантинних обмежень, забезпечення цих закладів засобами захисту, дезинфікуючими засобами та безконтактними термометрами, а також облаштування перших класів відповідно до вимог «Нової української школи».



« повернутися

Вхід для адміністратора