A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

МАН: підкорення п’єдесталу області

Дата: 16.02.2020 15:45
Кількість переглядів: 148

14-16 лютого 2020 року у м. Полтава відбувся захист науково-дослідницьких робіт ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Учень 11 класу Гребінківської гімназії Розанов Олександр посів І місце, представивши роботу  «Пластик і рідке паливо» у секції «Захист довкілля та раціональне природокористування».

Конкурс-захист являє собою багаторівневе інтелектуальне змагання. Найкращих юних науковців журі обрало за результатами якості наукової роботи, рівня знань з базової дисципліни та публічного захисту. Найвагомішими критеріями у визначенні переможців були актуальність та практична цінність дослідження, оригінальність, критичність мислення та самостійність у проведенні наукових пошуків.

Олександрові вдалося перемогти 18 конкурентів зі своєї секції. Тепер юний еколог стане учасником навчально-тренувальних зборів по підготовці до ІІІ етапу конкурсу-захисту МАН.

Тож вітаємо з перемогою та бажаємо подальших успіхів Олександру Розанову та його керівникові, Гапон Людмилі Олександрівні!



« повернутися

Вхід для адміністратора