A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Відповідальне батьківство – щасливе дитинство

Дата: 08.07.2019 15:54
Кількість переглядів: 116

   8 липня - Всеукраїнський День родини. Це відносно молоде свято, його відзначають в нашій країні з 2012 року. Родина для кожного надзвичайно важлива! Саме рідні завжди підтримають у важку хвилину та порадіють успіхам. Ніде не відчуваєш себе так добре, як у колі близьких. Родина – поняття священне, її потрібно оберігати та шанувати!

   На виконання обласної Програми реалізації молодіжної політики, підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на 2015-2019 роки,  в рамках обласної акції  «Відповідальне батьківство – щасливе дитинство» та з нагоди святкування Всеукраїнського Дня родини, відділом освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради було відзначено сім'ї: Інюточкіних (батько Інюточкін Володимир Геннадійович) та Мудраченко (мати Мудраченко Інна Геннадіївна) Подяками голови облдержадміністрації та подарунками.

                               Щиро вітаємо  із Днем родини!

    Зичимо кожній родині благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!



« повернутися

Вхід для адміністратора