A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

27 вересня – День працівників закладів дошкільної освіти

Дата: 25.09.2020 16:10
Кількість переглядів: 131

Професія вихователя і всіх працівників дошкільних закладів вимагає від більшості глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дитячий садок для малюків не дарма вважають першою школою життя, адже  тут закладається любов до природи, навколишнього світу, любові до Батьківщини, відбувається формування їх особистості.

Бути вихователем - високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості наших вихователів, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є - наше життя і наша надія.

Ми вітаємо зі святом всіх працівників дошкільних закладів, що віддають щодня тепло своїх сердець дітям! Ми впевнені, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців в дитячому саду на день радості і щастя! Бажаємо міцного здоров’я, творчості й наснаги у щоденній праці!



« повернутися

Вхід для адміністратора