A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Вітаємо лауреатів конкурсу "Учитель року-2020"

Дата: 28.11.2019 16:25
Кількість переглядів: 224

28 листопада 2019 року у міському Будинку культури відбулася урочиста церемонія привітання та нагородження учасників І туру Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020”.  

Цьогоріч до свята долучилися вчителі та учні закладів освіти Гребінківської ОТГ. Із щирими побажаннями і словами підтримки  до конкурсантів звернулася начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Л.М. Також привітав учасників конкурсу міський голова Колісніченко В.І. Він подякував вчителям за майстерність, натхненну працю, за вміння щедро ділитися творчими здобутками.

Слова привітання та вдячності від ветерана педагогічної праці Савлук Г. П., керівників шкіл, квіти, щирі посмішки та гучні оплески, чарівна музика - такий приємний подарунок отримали наші конкурсанти.

  Довгоочікуваною та урочистою стала мить нагородження лауреатів нинішнього конкурсу.

Диплом ІІ ступеня і грошову винагороду в розмірі 2 000 гривень отримала лауреат І туру  Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020” Глібовець Наталія Миколаївна, вчитель історії Гребінківської гімназії.

Диплом ІІІ ступеня і грошову винагороду в розмірі 1 000 гривень отримала лауреат І туру  Всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2020” Мельниченко Людмила Миколаївна, учитель початкових класів Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4.

Вітаємо вчителів-учасників конкурсу, бажаємо міцного здоров'я, творчих успіхів, приємних спогадів! 

Запис "Учитель року - 2020" уже на YouTube за цією адресою: https://youtu.be/eXBxn9tpwXo



« повернутися

Вхід для адміністратора