A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Результати І етапу обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів

Дата: 07.11.2019 16:26
Кількість переглядів: 207

   Звичайно, шкільні уроки важливі та потрібні, з них можна взяти багато цікавого та корисного для молодої людини. Та особлива їх цінність не у високих балах та напам’ять вивчених формулах і творах, а в пошуках себе в цьому світі...

 

   І ніхто не може знати, що необхідніше у деякий момент часу для учня - метод кубування на уроках літератури чи задумливий погляд в небо, на хмари, на дощ, на той сумний осінній дощ на довгих, тоненьких ніжках, на листя, яке кружляє у останньому вальсі. В дитячій уяві народжується власна ідея, твір, поезія, душа починає розповідь про радість і біль, почуття і надію..

   Гребінчин край завжди славився талановитими людьми, багато таких і серед наших школярів. Діти, які сьогодні пишуть казки, вірші і прозові твори, стануть дорослими, які зроблять цей світ добрішим. Вони збережуть свою дитячу душу такою, щоб у неї були чисті очі, які зможуть розгледіти красу природи, людяність і того, хто поряд зними. 

   З метою підтримки літературно обдарованих дітей та учнівської молоді громади 7 листопада 2019 року на базі Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4  проведено І етап обласного конкурсу відеороликів, презентацій та буктрейлерів. Учасниками конкурсу стали юні письменники, а також вихованці літературної студії.

   У номінації «Відеоролики і презентації на власні поетичні та прозові твори»  І місце здобула  Науменко Маргарита, учениця Гребінківської гімназії, представивши твір «Дві чашки кави» (керівник Устіловська Т. О.).

    ІІ місце  посіла учениця філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ступенів №1 Міснікевич Ірина з відео  на власний твір «Провінційний етюд» (керівник Кузьменко Л.С.)

   Учень Гребінківської гімназії Желага Максим та учень Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 Купрій Богдан презентували відеоролик про книгу «Моя, твоя і наша казка», створену колективом учнів та викладачів закладів загальної середньої освіти громади, здобувши перемогу в номінації «Буктрейлер» (керівники Ільчук А. І., Устіловська Т. О., Калина Т. П., Мельник В. В., Макота І. І.).

   Бажаємо учасникам конкурсу не зупинятися на досягнутому і в подальшому створювати літературні та відеошедеври, а наставникам - надихати своїх вихованців на підкорення творчих вершин!



« повернутися

Вхід для адміністратора