A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Відбулася перша очна сесія НУШ

Дата: 13.09.2019 16:29
Кількість переглядів: 142

12 та 13 вересня 2019 року на базі Гребінківської гімназії відбулася перша очна сесія підвищення кваліфікації учителів початкової школи, які навчатимуть учнів за новим Державним стандартом початкової загальної освіти у 2021-2022 навчальному році. Серед учасників сесії – 12 вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської об’єднаної територіальної громади.

 

Перший робочий день розпочався з огляду освітніх програм, аналізу компонентів Концепції Нової української школи, особливостей організації освітнього процесу та викликів, що стоять перед початковою школою. В цікавій ігровій формі вчителі знайомилися зі своїми колегами, працювали над правилами роботи в учнівському колективі, опановували нові форми і методи роботи.

Наступного дня учасники сесії адаптувалися до роботи за допомогою ранкової зустрічі. Ранкове коло налаштувало усіх на добрий настрій, позитивний підхід та активну діяльність. Відбулося жваве обговорення нового Державного стандарту початкової освіти, професійної ролі і завдань сучасного вчителя в концепції НУШ. До роботи долучилася практичний психолог Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 Крутій Т.І. Вона розповіла про особливості розвитку дітей 6-7-річного віку, про вплив навчання на емоційний стан і поведінку дитини. Аналізуючи особливості психічних і пізнавальних процесів першокласників, вчителі презентували яскраві  та цікаві проєкти.  

Наприкінці зустрічі вчителі щиро дякували тренерові Бігун Н.О. за змістовну роботу, корисну інформацію, вміння донести до кожного важливість викликів, що стоять перед початковою школою та усвідомлення нових завдань в контексті освітньої реформи.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора