A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Нехай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2020 16:36
Кількість переглядів: 310

20 лютого, у День Героїв Небесної Сотні, пам’ятаємо про них, знайомих і незнайомих, зовсім юних і вже сивих людей з різних куточків України, які виконали свій обов’язок перед народом і країною. Вони проявили незламність, патріотизм та хоробрість, ціною власного життя боронили незалежність нашої країни.

У закладах освіти Гребінківської міської ради відбулися заходи з метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні та формування національно-патріотичної свідомості учнів.

Протягом тижня у школах відбувалися уроки-реквієми, години та лінійки пам’яті, конкурси малюнків,  інформаційно-просвітницькі заходи, присвячені пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Була проведена екскурсія учнів у міський краєзнавчий музей, де відбувся урок пам'яті «Герої не вмирають»; бібліотечні етюди для учнів; хода пам’яті “Хто вони – Герої Небесної Сотні?”; зустрічі з працівниками військового комісаріату та очевидцями тих подій. Діти виготовили паперових білих янголів – символів загиблих на майдані – для оформлення пам’ятної композиції «Небесна Сотня у вирій полетіла».



« повернутися

Вхід для адміністратора