A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Про проведення Тренінгів з математики

Дата: 17.07.2023 08:20
Кількість переглядів: 201

 На виконання пункту 1 „Проведення каскаду тренінгів з математики” напряму  5 „Забезпечення стійкого інноваційного розвитку математичної освіти і підвищення її якості” програми „Розвиток освітнього простору Полтавщини” на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Полтавської обласної ради №47 від 29 грудня 2020 року, та з метою розвитку професійної компетентності вчителів математики у Полтавській області з 03 липня по 07 липня 2023 року в режимі онлайн було проведено ІІ етап тренінгів для вчителів математики ЗЗСО Гребінківської міської ради з актуальних питань розвитку математичної освіти. Тренінги проводили вчителі математики Ічанська Олена Борисівна (Опорний заклад Гребінківська ЗОШ І-III ст № 4 Гребінківської міської ради) та Попович Олеся Василівна (Майорщинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради).

    В ході проведення тренінгових занять було проведено розбір задач на подільність різних рівнів складності як шкільного курсу математики, так і олімпіадної математики, розв’язування рівнянь в цілих числах та задач, що приводять до таких рівнянь. Учасники Тренінгів ознайомилися з тим, що икористовувати програму PowerPoint можна не тільки, як презентацію, а й навчилися з її допомогою створювати інтерактивні плакати,  віртуальні екскурсії, відеоролики та відео уроки. Було розглянуто життєві сюжети прикладного характеру, які конвертуватимуться в задачі з комбінаторики, ймовірності та статистики. Розглянули приклади некоректно сформульованих та апеляційних завдань із зазначених тем.

   Це навчання вчителів допоможе зробити навчальний процес більш різноманітним, ефективним; підвищить інтерес учнів до вивчення математики.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора