A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Вкладаємо кошти в майбутнє

Дата: 24.09.2019 17:08
Кількість переглядів: 162

Протягом року творча група вчителів-філологів Гребінківської ОТГ працювала над проєктом “Казки дітей про дітей і для дітей”. В результаті цієї роботи було видано книгу “Моя, твоя і наша казка”. Авторами казок стали 48 учнів шкіл ОТГ, 6 ілюстраторів забезпечили художнє оформлення книги. Керували роботою 16 вчителів. Автор проєкту – Устіловська Тетяна Олексіївна, учитель-методист Гребінківської гімназії.

На видавництво книги витрачено 74,568 тис. грн. з бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. Тираж становить 400 примірників.

Відповідно до рішення 25 сесії VII скликання Гребінківської  міської ради від 12 вересня 2019 року №824 книги було передано в користування керівнику та учасникам проєкту, відділу культури і туризму, дитячій музичній школі, міському Краєзнавчому музею, музею братів Гребінок в с. Мар’янівка, міській публічній бібліотеці, сільськім та шкільним бібліотекам,  закладам дошкільної освіти, інклюзивно-ресурсному центру, відділу освіти та Гребінківській міській раді. Тож усі охочі мають змогу познайомитися з книгою  “Моя, твоя і наша казка”.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора