A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Відкриття закладу дошкільної освіти ""Барвінок"

Дата: 03.09.2019 18:38
Кількість переглядів: 143

3 вересня 2019 року відбулася довгоочікувана та радісна подія для Гребінківської об’єднаної територіальної громади – після масштабної реконструкції було урочисто відкрито новий заклад дошкільної освіти «Барвінок».

У новому садочку буде функціонувати дві групи загального розвитку з денним режимом перебування, що дасть змогу 40 діткам громади здобувати дошкільну освіту. Завдяки злагодженій роботі міської ради, комунальників, будівельників нині дитсадок має енергозберігаючі вікна, новеньке обладнання та меблі. Сьогодні тут забезпечено комфортні умови для виховання та навчання дітей. Його відкриття – це приклад того, що розвиток освіти, створення належних умов для навчання та розвитку дітей є одним із пріоритетних напрямків роботи Гребінківської міської ради.

На святковій церемонії відкриття з вітальними словами до присутніх звернулися міський голова Віталій Колісніченко та директор Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА Олена Харченко. Також виступили начальник відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради Радченко Леся, голова Гребінківської районної ради Валерій Зінченко, керівник підрядної організації, що виконала роботи з капітального ремонту Олександр Данюк, а директор новоствореного закладу Тетяна Бунько з гордістю запросила всіх охочих оглянути садочок. Приміщення садочка наповнилося дитячим щебетом. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишними дитячими кімнатами.

За матеріалами сайту Гребінківської міської ради



« повернутися

Вхід для адміністратора