A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Відбулася Гімназіада Полтавщини з настільного тенісу

Дата: 05.12.2019 20:46
Кількість переглядів: 180

3-4 грудня в м. Полтава відбулася Гімназіада Полтавщини з тенісу настільного серед юнаків і дівчат 2003-2004 р.н. і молодші.

Змагання проходили в Національному університеті " Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка". В змаганнях взяло участь 17 команд з міст і районів області. Гребінківщину представляли вихованці Гребінківської ДЮСШ у складі: Барабаш О., Соломаха Д., Чумарна С., Пелих Ю.
Наші вихованці стали переможцями в усіх розрядах. В особистому заліку дівчата поділили між собою перше та друге місце: Чумарна Софія - 1 місце, Пелих Юлія - 2 місце. У юнаків рівних не було Барабашу Олександру - 1 місце, Соломаха Даніїл виборов 3 місце. В парному розряді юнаків Соломаха Д. - Барабаш О. стали переможцями, відповідно і пара дівчат Пелих Ю. - Чумарна С. стали переможцями. В міксті перемогу святкували пара Чумарна С. - Барабаш О., пара Пелих Ю. - Соломаха Д. у цьому ж розряді задовольнились лише 4 місцем.
Тож, в сумі команда Гребінківщини виборола 1 місце, відірвавшись від інших команд на 55 очок. Переможців і призерів особисто привітав ректор університету В. Онищенко та вручив запрошення до Національного Університету " Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" на тренування в секції з настільного тенісу.
Вітаємо переможців та призерів змагань, бажаю здоров'я і наполегливої праці для підкорення нових вершин!



« повернутися

Вхід для адміністратора