A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Відбулося засідання науково-методичної ради

19 червня 2020 року відбулося засідання науково-методичної ради методичного кабінету відділу освіти. Метою зібрання було розглянути та проаналізувати матеріали для збірників завдань, створених вчителями закладів загальної середньої освіти Гребінківської міської ради за сюжетами казок збірки “Моя, твоя і наша казка”.

08:09 23.06.2020

Зустріч міського голови з батьками учнів

10 червня 2020 року в приміщенні Гребінківської гімназії відбулася зустріч міського голови Колісніченка В.І. з батьками учнів закладу, на якій було обговорено болюче питання проведення  поточного ремонту класних кімнат.

16:38 10.06.2020

Сучасний ігровий комплекс у подарунок дітям

10 червня 2020 року в парку Гребінківського міського будинку культури відбулося справжнє дитяче свято. Приємним сюрпризом для наймолодших мешканців міста став новий ігровий комплекс, розташований у парку МБК. Існуючий дитячий майданчик доповнили новими та сучасними гірками.

16:13 10.06.2020

Нашому роду нема переводу

Старі люди кажуть, що все на світі має свій початок. Якщо хочуть пізнати людину, то завжди питають, якого вона роду і хто її батьки.  

14:24 10.06.2020

Конкурс "На хвилі сучасності" : звіт про витрачені кошти

Впровадження інноваційних форм діяльності сприяє підвищенню рівня викладання предметів, професійної компетентності педагогів, сформованості життєвих компетентностей та позитивного іміджу як випускників, так і навчальних закладів у цілому.

11:16 09.06.2020

Шлях до мрії

“У кожній людині є сонце, тільки дайте йому світити”, – вважав Сократ. Думки відомого філософа дотримується і директор Гребінківської гімназії Олександр Отченко разом із колективом професійних, далекоглядних та небайдужих педагогів. Можливо тому досить часто на рівні району та області звучать прізвища їх вихованців на різних змаганнях, предметних олімпіадах, конкурсах-захистах робіт МАН.

10:43 09.06.2020

ОБДАРОВАНІ ДІТИ – МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ!

1 червня 2020 року у приміщенні Міського будинку культури відбулося нагородження учнів-переможців та призерів III (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учнів-переможців ІІ (районного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, переможців та призерів II (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідних робіт Малої академії наук України, учнів — переможців та призерів Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів (обласний етап) з базових дисциплін, учнів-переможців та призерів Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, фестивалів, експедицій, акцій, виставок-конкурсів та спортивних змагань.

09:31 01.06.2020

Національна дитяча гаряча лінія надає консультації

З 2013 року працює єдина в Україні Національна дитяча гаряча лінія. Ось уже сім років діти мають можливість анонімно і конфіденційно отримати підтримку і пораду, а дорослі – проконсультуватися з психологами, юристами та соціальними працівниками щодо випадків порушення прав дитини.

09:32 28.05.2020

Вхід для адміністратора