A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Безпечні та небезпечні речі для малечі            

       Серед актуальних завдань, які вирішує сьогодні заклад дошкільної освіти "Веселка", чільне місце належить проблемам виховання у дошкільників основ безпеки життєдіяльності. Завдання дорослих - педагогів і батьків - не залякувати дітей,  а, користуючись їх природною допитливістю, навчити правил поведінки, не забороняти або приховувати небезпечні предмети і речі, а в грунтовній, цікавій, пояснювальній роботі вчити правильно користуватися ними. Тому педагогами закладу під час Тижня безпеки проведено ряд заходів з основ безпеки життєдіяльності, зокрема: заняття "Для безпеки і для гри - ці предмети не бери", "Обережно, електроприлади", "Дорожній рух-небезпечні ігри", сюжетно-рольові ігри "Ми рятівники", "Розумний світлофор", моделювання небезпечних ситуацій у природі "Зустріч з бродячою собакою, кішкою", "Що зробити, якщо натрапили на гриби та незнайомі ягоди?", "Небезпечний коронавірус - як захиститись малюку".          Педагоги ЗДО "Веселка" добирали такі форми і методи роботи, які дозволили б відчути дітям не лише цінність свого життя та здоров'я, а й закладали ті зерна знань, умінь і навичок, які обов'язково знадобляться їм у майбутньому.

13:44 21.05.2021

Українські вишиванки - наче райдуги світанки

Як добре, що є таке чудове свято, яке об’єднує всіх українців – День вишиванки. Саме в День вишиванки до закладу дошкільної освіти «Веселка» завітали голова Гребінківської міської ради Колісніченко В.І., начальник відділу освіти Радченко Л.М. та головний спеціаліст відділу освіти Кудрик О.П., які щиро привітали вихованців зі святом та вручили цінні подарунки,  побажали дітям гідно носити вишиванки, любити Україну, єднатися, бо всі ми – одна родина.

13:28 20.05.2021

День Вишиванки єднає українців

     Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.  

10:19 19.05.2021

Світ без обмежень

  Шановна Гребінківська громадо! Підтримайте, будь ласка, проєкт створення ресурсних кімнат для дітей з особливими потребами "Світ без обмежень" проголосувавши на сайті "Наша громада".       Конкурс «Наша громада» організували телеканали ICTV та СТБ разом з Українським кризовим медіа-центром у рамках програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

06:40 10.05.2021

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

    Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Кулажинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради Полтавської області, який знаходиться за адресою: вул. Шкільна, будинок 16 Б, с. Кулажинці, Гребінківський район, Полтавська область.

14:59 29.04.2021

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

     Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Короваївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради Полтавської області, який знаходиться за адресою: вул. Перемоги, будинок 61 В, с. Короваї, Гребінківський район, Полтавська область.

14:56 29.04.2021

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

    Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради оголошує конкурс на посаду директора Тарасівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гребінківської міської ради Полтавської області, який знаходиться за адресою: вул. Центральна, будинок 1, с. Тарасівка, Гребінківський район, Полтавська область.

14:41 29.04.2021

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про реорганізацію, ліквідацію закладів освіти Гребінківської міської ради»

Організатор обговорення – Гребінківська міська рада. Мета обговорення: інформування жителів Гребінківської міської територіальної громади щодо реорганізації та ліквідації закладів освіти Гребінківської міської ради. Запрошуємо жителів Гребінківської міської територіальної громади взяти участь в обговоренні проєкту рішення сесії Гребінківської міської ради «Про реорганізацію, ліквідацію закладів освіти Гребінківської міської ради», які відбудуться:

15:11 13.04.2021

Вхід для адміністратора