A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

📢ОТРИМАЙТЕ ВИЩУ ОСВІТУ ТА ПЕРЕДВИЩУ ФАХОВУ ВІЙСЬКОВУ ОСВІТУ БЕЗКОШТОВНО ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВИ

    П'ятий відділ Лубенського РТЦК та СП проводить набір бажаючих вступити до Вищих військових навчальних закладів та Військових коледжів сержантського (старшинського) складу Міністерства Оборони України.

14:54 27.11.2023

Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба запрошує на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

   Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба запрошує Вас на ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ (on-line)! Захід відбудеться 25 листопада 2023 року о 10:00. Платформа для проведення “You Tube”.

09:33 22.11.2023

Відбір кандидатів для отримання безкоштовної вищої освіти у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова

П'ятий відділ Лубенського РТЦК та СП провидить відбір кандидатів для отримання безкоштовної вищої освіти у Житомирському військовому інституті імені С. П. Корольова.

09:15 22.11.2023

З Днем української писемності та мови

      Рідна мова — один із найдорожчих скарбів, що дарує нам доля. Недаремно в світі існує Міжнародний день рідної мови, який щороку відзначають 21 лютого. А з 1997 року вся Україна святкує День української писемності та мови і пише у цей день радіодиктант національної єдності! Вітаємо усіх з цим святом і бажаємо Вам оберігати та розвивати українську мову, будувати незалежну й духовно вільну країну, виховувати гідних представників свого народу і пишатися своєю Батьківщиною.

08:14 27.10.2023

Вхід для адміністратора