A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Діти України хочуть миру!

  В усьому світі Міжнародний день миру традиційно відзначають 21 вересня і тому в закладі дошкільної освіти "Веселка" Гребінківської міської ради були проведені тематичні заняття на тему "Діти України хочуть миру", присвячені найголовнішому – Миру над рідною українською землею. Вихованці садочка активно долучилися до  акції, бо слова «За мир в усьому світі!» зараз для них важливі, як ніколи. 

14:01 21.09.2023

Чергове оновлення шкільних харчоблоків

    Умови, в яких перебуває дитина під час навчання, значно впливають на якість засвоєння знань. Кожен куточок освітнього простору має працювати на ефективність освітнього процесу. Одним із пріоритетних завдань, яке ставить перед собою Гребінківська міська рада є оновлення матеріально-технічної бази закладів освіти. Сьогодні, незважаючи на воєнний стан, відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради за кошти міської ради придбав сучасні шкільні меблі для харчоблоків Овсюківської, Почаївської та Тарасівської гімназій на суму 222 330 гривень. Це комплекти меблів, ванни мийні, стелажі та зонти витяжні з фільтрами.

13:54 22.06.2023

Нова українська школа: відповідаємо на виклики

  За такою Типовою програмою підвищення кваліфікації педагогічних працівників, обсягом 60 год (2 кред. ЄКТС), було проведено навчання для 19-ти вчителів початкових класів ЗЗСО Гребінківської громади. В період з 13 квітня по 28 квітня поточного року педагоги опрацювали теми «Формульне оцінювання навчальних досягнень учнів», «Реалізація діяльнісного підходу на другому циклі початкової освіти», «Використання цифрових технологій та технологій дистанційного навчання», «Організація освітнього процесу в умовах інклюзивного навчання». В ході навчання педагоги опрацювали алгоритм створення тестів у Google формі, техніки оцінювання та зворотного зв’язку, застосунки асинхронного та синхронного навчання, ділилися досвідом впровадження інтерактивних вправ на уроках, виконували тести з теми інклюзивної освіти, за таксономією Бенджаміна Блума створювали практичні вправи різні за навчальними цілями і складностями. 

13:18 28.04.2023

ОБЕРЕЖНО КЛІЩІ!!!

    З приходом теплих сонячних днів настає сезон активності кліщів. Ці невеличкі створіння можуть переносити збудників небезпечних захворювань. Потепління викликало активізацію кліщів. Ці небезпечні комахи переносять інфекції, наприклад енцефаліт і хвороба Лайма. Хвороба вражає нервову і серцево-судинну системи, суглоби і опорно-руховий апарат і може привести до інвалідності.

15:46 12.04.2023

Вхід для адміністратора