A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Безпека на дорозі-це безпека життя

    Життя людини має найбільшу цінність, а вже коли мова йде про дітей - то й потогів. Безпека наших дітей на дорозі, особливо у темний період доби, є досить важливою. Даним питанням опікуються не лише батьки та вчителі. Сьогодні для першачків Гребінківської громади було проведено акцію "Стань помітним на дорозі". Активну участь у проведенні взяв депутат Полтавської обласної ради від політичної партії "Довіра" Стасовський Василь. Завдячуючи голові Полтавської обласної ради Біленькому Олександру та депутату Верховної Ради України Кулінічу Олегу, учні перших класів отримали брелки із світловідбиваючими елементами, що зроблять наших дітей помітними на дорозі.

11:37 15.12.2022

Харчування школярів під час дистанційного навчання

    Реформа шкільного харчування мала за мету забезпечити виключно здоровий вибір харчових продуктів, страв і напоїв у закладах освіти. Далі цей вибір, підкріплений знаннями, мав би впливати на харчування дітей і підлітків удома, у закладах громадського харчування, за святковим столом. Та з початком повномасштабного вторгнення росії,населення вимушено опинилися в іншій реальності: через постійні ракетні обстріли звичне життя стало майже неможливим. Значна небезпека змусила деякі регіони перевести навчання у закладах освіти у дистанційний формат. Тепер саме батьки мають взяти на себе значну частину відповідальності за харчування школярів вдома у перервах між онлайн-уроками.

13:54 16.11.2022

Гімназіада Полтавщини з тенісу настільного

      16 листопада 2022 року в Гребінці проходять фінальні змагання V Гімназіади Полтавщини з тенісу настільного серед юнаків і дівчат 2006-2007 року народження і  молодші.

12:07 16.11.2022

Ще один сучасний новий автобус

   В освітньому процесі підвезення учнів до освітніх закладів Гребінківської міської ради має бути комфортним і безпечним і, навіть, незважаючи на те, що заклади працюють дистанційно, над вирішенням цього питання постійно працює міський голова Колісніченко В.І. та відділ освіти. За останні 2 роки це вже другий новий сучасний автобус для наших дітей, який з нетерпінням чекає на відновлення освітнього процесу, щоб підвозити дітей до школи.

15:02 04.10.2022

Вхід для адміністратора