A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Літнє оздоровлення у пришкільних таборах

З метою організації повноцінного відпочинку й оздоровлення дітей і підлітків, створення належних умов для організації змістовного дозвілля учнів, фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи, продуктивної праці, зайнятості школярів під час літніх канікул 10 травня 2019 року у відділі освіти відбулась нарада начальників та кухарів пришкільних таборів. Було розглянуто ряд важливих питань щодо забезпечення вимог санітарного законодавства при підготовці та під час функціонування пришкільних таборів, щодо контролю за організацією харчування, профілактики травматизму та організації фізичного виховання дітей під час літнього відпочинку.

16:25 10.05.2019

Сучасний формат освіти - платформа "Уміти"

У лютому 2018 року стартувала нова платформа освіти для педагогічних працівників "Уміти" – своєрідний феномен, сучасний формат освіти, який скоротив шлях від здобування знань до їх впровадження на робочому місці.

16:25 10.05.2019

Нарада керівників закладів освіти та ІРЦ

На базі Опорного закладу Гребінківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №4 відбулася чергова нарада з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та інклюзивно-ресурсного центру Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади. В роботі наради взяв участь заступник міського голови Волошин В.А.

09:59 08.05.2019

Участь у Всеукраїнській акції "Вишиванка дітям зони АТО"

Учні філії Гребінківська ЗОШ І-ІІ ст. №1 Опорного закладу Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.№4 Гребінківської міської ради долучилися до Всеукраїнської акції "Вишиванка дітям зони АТО", яка вже п'ятий рік поспіль проводиться громадською організацією «Волонтерська Сотня Доброволя». Метою заходу є сприяння консолідації суспільства та покращення взаєморозуміння жителів різних регіонів України.  

14:16 02.05.2019

Військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

25 квітня  на базі Слободо-Петрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Позмагатись у спритності, влучності, вправності та інтелекті зібралися 6 роїв юних козаків закладів загальної середньої освіти  Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади.

08:38 26.04.2019

Нарада заступників з навчально-виховної роботи

25 квітня 2019 року відбулася нарада заступників з навчально-виховної роботи директорів та завідувачів філій закладів освіти Гребінківської ОТГ, на якій були розглянуті наступні питання:  

08:29 26.04.2019

Мандрівка Всесвітом

Яка природа простору і часу? Яке наше місце у Всесвіті? Яке місце Всесвіту в нашому житті? Гарним провідником у цих питаннях стала аспірант Інституту астрофізики Канарських островів, наша землячка, Лях Валерія, зустріч з якою відбулася 24 квітня 2019 року в міському Будинку культури учнів 7-11 класів закладів загальної середньої освіти Гребінківської ОТГ.

16:18 24.04.2019

Навчання з LEGO

 З метою забезпечення якісної, ґрунтовної та належної підготовки педагогів перших класів, які впроваджують ігрові та діяльнісні методи навчання в освітній процес у рамках Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа», 23 квітня на базі Пирятинського ліцею тренером The LEGO Foundation Світланою Бондар був проведений тренінг для вчителів перших класів.

09:06 24.04.2019

Вхід для адміністратора