A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради

Новини

Літнє оздоровлення у розпалі

   Кожен з батьків прагне аби його дитина під час літнього відпочинку набралася сил, здоров’я, нових позитивних вражень та незабутніх емоцій. Гребінківська міська рада не стоїть осторонь  оздоровлення та активного відпочинку дітей пільгової категорії. Саме за кошти бюджету Гребінківської міської  об’єднаної територіальної громади  за першу зміну (21 день) оздоровлено 26 дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку  «Чайка»  Кременчуцького району. І вже сьогодні батьки зустріли сповнених нових сил та вражень діток.

13:39 05.07.2019

Талановитий учитель - геніальні учні

   Обдаровані діти - майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість і честь України, її світовий авторитет. Та за кожним талантом стоїть людина, яку ми називаємо Учителем (саме з великої літери), тому що його вклад у формування індивідуальності неможливо переоцінити. І слово “вчитель” у цьому випадку не має нічого спільного з прямим тлумаченням визначення в українській мові. У цьому слові більш відображається мудрість, досвід та великі знання, що більш притаманне східному світогляду, де такими вважають наставників, творців дитячих душ.

18:29 27.06.2019

Оздоровлення дітей і підлітків в Гребінківській громаді

   Оздоровлення дітей у літній період – складова частина роботи Гребінківської міської ради, тому перед посадовцями стоїть важлива мета – створити умови для безпечного забезпечення оздоровлення, збереження життя дітей та подальшого формування їхньої життєвої компетентності. Як дорослі чекають відпусток, так і діти потребують якісного та повного літнього відпочинку після завершення навчального року.

10:14 27.06.2019

Налагоджуємо співпрацю з Корпусом Миру

 З метою популяризації вивчення англійської мови та підвищення рівня володіння англійською мовою на уроках та позакласних заходах, розширення кордонів для співпраці та дружби між людьми різних національностей та культур, заклади освіти Гребінківської ОТГ налагоджують співпрацю з американською урядовою організацією Корпус Миру. Волонтер Корпусу Миру запрошується до співпраці за напрямком  викладання англійської мови, як іноземної.

11:36 24.06.2019

Переліки навчальної літератури, рекомендованої МОН України для використання у ЗЗСО у 2019/2020 н. р.

Лист МОНУ від 10.06.2019 № 1/9-365 «Про переліки навчальної літератури, рекомендованої Міністерством освіти і науки України для використання у закладах освіти у 2019/2020 навчальному році».  

08:56 18.06.2019

МОН рекомендує: список літератури, яку варто прочитати влітку учням 5-11 класів

Позакласне читання допоможе дітлахам підготуватися до наступного навчального року, розважить під час канікул та забезпечить новими знаннями. Співробітники Міністерства освіти та науки України порекомендували, які твори бажано прочитати влітку 2019 року, і отримали наступний список.  Зауважимо, що в кожній окремій школі вчителі можуть додавати до списку інші книги або скорочувати перелік на свій розсуд.  

08:51 18.06.2019

Нарада директорів

13 червня 2019 року на базі відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради відбулася чергова  нарада з керівниками закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти та інклюзивно-ресурсного центру Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади, на яку було запрошено заступника міського голови Волошина В.А.

13:42 14.06.2019

Свято Останнього дзвоника

31 травня у школах Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади урочистий день - свято Останнього дзвоника. Зворушливо і незабутньо відбулося завершення навчального року.

13:39 14.06.2019

НУШ. Першу сходинку пройдено

Кожен день першокласників починався в ігровій кімнаті, де вони ділилися один з одним своїми враженнями та настроєм. Діти сиділи за партами і рядочком, і півколом, і ялинкою,  а теми, які вчили упродовж тижня, обирали разом з учителькою. Вони — першопрохідці Нової української школи.

16:15 28.05.2019

Вхід для адміністратора